Bilutstilling

Vi planlegger å utvide vårt arrangement i fremtiden og ønsker å dra inn eksterne aktører for å gjøre den lille festivalen appellerende til et bredere publikum. Ideen er å også kunne dra inn lokale aktører som for eksempel bilselgere og ha en aldri så liten bilmesse inkludert i arrangementet. Dette mener vi kunne være et fint supplement som vil dra til seg en bredere kundemasse.

Vi ønsker i så måte også å pushe disse aktørene til å komme med eksklusive tilbud som gjelder for denne dagen og også kunne ordne med finansieringsløsninger som ordnes kjapt og effektivt. På denne måten kan trykket bli veldig stort og de lokale aktørene vil da se at det vil lønne seg for dem å være en deltakende part i den elskede festivalen vår.

Hva ønsker vi å oppnå? Jo, som sagt å trekke til oss flere besøkende, men vi ønsker også å blir et merkbart tyngdepunkt på marknads- og festivalsiden. Etter hvert vil vi også forsøke å dra inn større artister til scenen og gjøre det hele til et helstøpt arrangement hvor det ikke mangler noen verdens ting. Vi vil skape et unikt produkt som vil markedsføre Halden på en glimrende måte og å gjøre disse sommerdagene i juni/juli til noe helt spesielt som kan tiltrekke seg mennesker fra fjern og nær.

Kanskje vil det også bli aktuelt å dra inn utenlandske impulser på matfronten av festivalen, slik at vi også får et internasjonalt snitt. Grühne Woche i Berlin er jo noe å ta utgangspunkt i i så måte.

Ønsker du å fordype deg i banktjenester? Klikk på linken og les mer.

Mens vi planlegger videre tar vi naturligvis også imot gode innspill fra de som måtte ha det!