Salg av lysthus

Det stadig snakk om utvidelse av vår 'lille' festival og i den forbindelse er vi stadig på utkikk etter produkter som vi mener vil passe inn i vår profil. Det er ikke få muligheter det er snakk om for å si det slik og vi har faktisk problemer med å begrense oss, men det må vi rett og slett bare få til.

Èn av tingene vi vurderer er å få inn små tilskudd til privateiendommene i Norge, og det vi da først og fremst tenker på er produkter som for eksempel lysthus. Dette er høyaktuelle artikler som vil passe perfekt på en messe/festival som det vi arrangerer, og først og fremst fordi de ligger i en attraktiv prisklasse og er attraktive produkter for nordmenn flest.

Lysthuset er et høyaktuelt produkt i Norge ettersom det er så mange nordmenn som sitter på forholdvis store eiendommer som de ikke får utnyttet fullt ut. Det handler ikke bare om å utnytte den for å utnytte den, men det handler først og fremst om forskjønning og det å skape seg et fint rekreasjonsområde som man kan bruke aktivt. Det er for eksempel svært mange eiendommer med utsikt over havet som kunne ha god bruk for et lysthus all den tid det faktisk kan minne om et lite fyrtårn! Hva gir vel bedre avslapping enn å sitte i et glassdominert lysthus og kikke utover havet samtidig som flammene fra ildstedet holder det lunt og varmt? Dette kan man gjøre i alt slags vært og det er ekstra spenende når naturen viser seg fra sin mest ekstreme side - en skikkelig uværshule er uten tvil et spennende supplement til enhver eiendom!

Man kan også gjøre en slik investering for å gjøre eiendommen mer attraktiv ved et eventuelt fremtidig salg, og det er nok ingen tvil om at slike små tilskudd til eiendommen skaper et bedre helhetsinntrykk overfor eventuelle kjøpere. Hvis man i tillegg utvikler området rundt lysthuset har man også muligheten til å skape en helhetlig og hyggelig situasjon der som innbyr til aktiv bruk.

Det er på bakgrunn av dette at vi vurderer å utvide vår sortiment og inkludere produkter som dette. Vi ønsker å være en sentral aktør som er med på å sette standarden!