Din trebåtinvestering

Båtmiljøet i Norge er stort og med en kystlinje som det vi har er akkurat dette kanskje ikke så rart! Båtfolket er akkurat som andre folk - forskjellige fra hverandre og med forskjellige interesser når det kommer til båt. Noen foretrekker å suse avgårde i båter med utallige hestekrefter, mens andre foretrekker å tøffe rolig utover fjorden i en tresnekke. Dette illustrerer bare de store forskjellene, og for deg som er en trebåtentusiast er det mye godt i vente.

Hvis du ikke eier en båt pr. i dag, men planlegger å gjøre en slik investering, så har vi ett råd: gjør det! Kontakt banken nå og skaff deg den nødvendige finansieiringen og kom i gang. Når du skaffer deg en trebåt skaffer du deg også en livsstil. Dette er noe du må være villig til å gjøre og være villig til å bruke mye tid på. For med en trebåt kan du regne med at det vil gå mye tid til vedlikehold og flikking, og det er derfor nyttig å kunne litt med hendene sine - dog skal dette selvsagt ikke stanse drømmen om en trebåt.

Interessen for dette er stor i Norge, og hvordan man angriper 'problemstillingen' er forskjellig: noen velger å gå for en eldre båt som de selv ønsker å sette i stand, mens andre går for et nyere alternativ som det ikke er så mye arbeid med. Uten at vi skal legge noen føringer på dette feltet så synes vi jo at det er stas at mennesker kjøper gamle båter som de ruster opp til fordums prakt, og det er virkelig flott å se en flott og nylakkert snekke stevne utover fjorden en varm og stille sommerdag - hvem synes vel ikke det!

Men som sagt: det er egentlig ingenting å vente på hvis du er ute etter å investere i en båt. Du vil nyte godt av det arbeidet du gjør i mange, mange timer ute på havet, og når du ligger der ute og dupper i vannskorpen.